[texhax] [tex-live] German characters stopped PDF generating

Steven Woody narkewoody at gmail.com
Mon Oct 12 06:39:40 CEST 2009

On Mon, Oct 12, 2009 at 12:55 AM, Vladimir Volovich <vvv at vsu.ru> wrote:
> "SW" == Steven Woody writes:
>  SW> Thanks for the hint.  Now I changed INPUT_ENCODING/OUTPUT_ENCODING to
>  SW> ISO-8859-1, then I get another error:
>  SW> ! Package inputenc Error: Unicode char \u8:Â not set up for use
>  SW> with LaTeX.
> your LaTeX file still has \usepackage[utf8]{inputenc}, it
> seems. otherwise you shouldn't see messages "Unicode char ...".

Now, I manually changed the line from \usepackage[utf8]{inputenc} to
\usepackage{inputenc}, and the problem seems revoled, I feel
everything is fine!   Just wondering: why after removed all 'utf-8' in
the Doxygen configuration file, it still generate the tex file with
'utf-8' option?

> you should send us the LaTeX source file (preferably minimal) which
> exhibits the problem, not just the error message.

The new main tex source file has been enclosed, through the problem
has been resolved.

> (and, texlive at tug.org is not the best place to report such errors - they
> should better be directed e.g. to texhax at tug.org).

Okay, next time I will use texhax, thank you for the reminder.

> Best,
> v.

Life is the only flaw in an otherwise perfect nonexistence
    -- Schopenhauer

public key at http://subkeys.pgp.net:11371 (narkewoody at gmail.com)
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: refman.tex
Type: application/x-tex
Size: 56750 bytes
Desc: not available
URL: <http://tug.org/pipermail/texhax/attachments/20091012/e9ff0790/attachment-0001.tex>

More information about the texhax mailing list